Wie zijn we

en waar hangen we (letterlijk)
Je bent altijd welkom om eens binnen te springen voor een koffietje (of thee). Ps: op donderdag houden we thursday treats!

Het team

achter studio digitaal
Raphael studio digitaal

Raphael (aka) Het brein

Raphael, gedreven ondernemer en mastermind achter altdoo, studio digitaal & duaal digitaal. Collega met een groot hart voor digitale marketing en growth mindset voor zijn klanten en medewerkers.
Veerle studio digitaal

Veerle (aka) Zorgzame Indiana

Als archeoloog en kunstliefhebber draagt Veerle zorg voor mens en organisatie. Ze luistert naar je noden in 6 levende en 3 dode talen. Je geluk als klant of medewerker is haar doel. Sollicitaties mogen ook op handgeschreven papyrus toekomen.
Kim studio digitaal

Kim (aka) Empathische dromer

Gedreven door zoete Franse liedjes en haar warm hartje, staat dit luisterend oor altijd paraat voor een gesprek. Kim zorgt voor de ideale matching tussen jongere en werkplek.
Jozy studio digitaal

Jozy (aka) Veelzijdige verbandenlegger

Jozy is als een spin in een web. Ze is heel bedreven in het samenbrengen en linken leggen tussen verschillende mensen en organisaties. Met haar nieuwsgierige, open blik kijkt ze naar iedereen als mens. Ze heeft iets speels en wild in zich, net als de bloemenpracht op haar armen. Vrijheid, spontaniteit en ongedwongen haar ding kunnen doen, zijn voor haar belangrijk.
Thank you studio digitaal

En jij !

Alle deelnemende jongeren, werkplekken en partners maken mee deel uit van het team. Want alleen door elkaar te helpen en van elkaar te leren, kunnen we samen groeien.

Spring gerust eens binnen

voor een koffie of een cupcake
Ik wil langskomen