Wie zijn we

en kom gerust eens kennismaken!

Je bent altijd welkom om eens binnen te springen voor een koffietje (of thee).

Het team

achter studio digitaal
Raphael studio digitaal

Raphael (aka) Het brein

Raphael, gedreven ondernemer en mastermind achter altdoo, studio digitaal & duaal digitaal. Raphael is iemand met een groot hart die sinds zijn jaren op de schoolbanken vindt dat het ook anders kan. Dit probeert hij dan toegankelijk te maken voor jongeren van alle levenspaden via Studio Digitaal.

Veerle studio digitaal

Veerle (aka) Zorgzame poëet

Veerle zorgt voor de mise en place van Studio Digitaal. Heeft een heel sterk geheugen en is overal wel een beetje van op de hoogte. Mocht je ooit een rondleiding willen in De Studio zit je bij Veerle zeker op het juiste adres. Als archeoloog en kunstliefhebber is Veerle graag bezig met cultuur. Ze luistert naar je noden in 6 levende en 3 dode talen, maar ze doet dit vooral op een rustige en zorgzame manier. 

Hamid studio digitaal

Hamid (aka) Sympathieke vriendenmaker

Hamid is een vriend van iedereen. Zijn energie is enorm aanstekelijk en voor dat je het weet begin je zelf zijn slagzin 'Yo Yo Yo' te gebruiken. De jongeren staan bij Hamid altijd op de eerste plaats en van daaruit gaat hij aan de slag. Hamid is altijd heel positief ingesteld, soms een moppentapper en is overigens ook een echte barista. 

Jozy studio digitaal

Kanchan (aka) Koningin van de flow

Kanchan en structuur gaan goed samen. Zo legt ze graag linken tussen de werkingen en stelt ze graag een concreet stappenplan op. Ze houdt van eerlijkheid of beter dat iedereen eerlijk behandeld wordt. Ook zorgt Kanchan er graag voor dat we als team levenslang blijven bijleren.

Hamid studio digitaal

Arno (aka) Daadkrachtige avonturier

Arno handelt graag pro-actief en is soms iets te daadkrachtig. Zo start hij snel projecten op om dit met de jongeren te gaan testen al voor het idee is uitgesproken. Zelf heeft hij ook een eigen podcast en maakt hij af en toe wel eens wat content. Hij is daarom ook wel een echte kenner als het gaat over contentcreatie. Daarnaast is Arno zeer sportief en is altijd bereid om weer een nieuwe fysieke grens op te zoeken.

Jozy studio digitaal

Bridget (aka) Miss community

Logo's ontwerpen, een volledige stijlgids maken of zelfs fotomodellen fotoshoppen. Design heeft weinig geheimen voor Bridget. Als er een leuke creatieve workshop te vinden is in de stad is de kans groot dat je Bridget daar tegen het lijf loopt. Zo maakt ze graag deel uit van het team en probeert het 'community-gevoel' naar boven te brengen binnen de organisatie.

Raphael studio digitaal

Malikka (aka) Artistieke Vlinder

Malikka is iemand die heel creatief betrokken is. Dit doet ze door heel dynamisch te zijn om werkzoekenden een kans te geven. Zelf organiseert ze graag projecten rond kunst zoals expo's, filmfestivals, etc.  Malikka begeleidt en helpt jou verder in het opdoen van ervaring in cultuur.

Veerle studio digitaal

Erwin (aka) Betrokken Kansengever 

Erwin is zeer strategisch ingesteld. Dit doet hij omdat hij graag kansen geeft aan iedereen. Zelf is hij een enorme doorzetter en heeft hij wel al wat doorstaan. Hij is iemand die vooral een positieve impact wilt maken door samen met jou opzoek te gaan naar de job van jouw leven. Als je ooit fietspech hebt, is Erwin wel een persoon die je verder zou helpen.

Thank you studio digitaal

En jij !

Alle deelnemende jongeren, werkplekken en partners maken mee deel uit van het team. Want alleen door elkaar te helpen en van elkaar te leren, kunnen we samen groeien.

Spring gerust eens binnen

Voor een koffietje & een gesprek
Ik wil langskomen