Wie zijn we

en kom gerust eens kennismaken!

Je bent altijd welkom om eens binnen te springen voor een koffietje (of thee).

Het team

achter studio digitaal
Raphael studio digitaal

Raphael (aka) Het brein

Raphael, gedreven ondernemer en mastermind achter altdoo, studio digitaal & duaal digitaal. Raphael is iemand met een groot hart die sinds zijn jaren op de schoolbanken vindt dat het ook anders kan. Dit probeert hij dan toegankelijk te maken voor jongeren van alle levenspaden via Studio Digitaal.

Veerle studio digitaal

Veerle (aka) Zorgzame poëet

Veerle zorgt voor de mise en place van Studio Digitaal. Heeft een heel sterk geheugen en is overal wel een beetje van op de hoogte. Mocht je ooit een rondleiding willen in De Studio zit je bij Veerle zeker op het juiste adres. Als archeoloog en kunstliefhebber is Veerle graag bezig met cultuur. Ze luistert naar je noden in 6 levende en 3 dode talen, maar ze doet dit vooral op een rustige en zorgzame manier. 

Hamid studio digitaal

Hamid (aka) Sympathieke vriendenmaker

Hamid is een vriend van iedereen. Zijn energie is enorm aanstekelijk en voor dat je het weet begin je zelf zijn slagzin 'Yo Yo Yo' te gebruiken. De jongeren staan bij Hamid altijd op de eerste plaats en van daaruit gaat hij aan de slag. Hamid is altijd heel positief ingesteld, soms een moppentapper en is overigens ook een echte barista. 

Jozy studio digitaal

Kanchan (aka) Koningin van de flow

Kanchan en structuur gaan goed samen. Zo legt ze graag linken tussen de werkingen en stelt ze graag een concreet stappenplan op. Ze houdt van eerlijkheid of beter dat iedereen eerlijk behandeld wordt. Ook zorgt Kanchan er graag voor dat we als team levenslang blijven bijleren.

Thank you studio digitaal

Arno (aka) Daadkrachtige avonturier

 

Hallo ik ben Arno en ik handel even pro-actief door mezelf hier toe te voegen op de website. Als ik mezelf zou moeten omschrijven zou ik zeggen dat ik redelijk actief, competitief en ambitieus ben. Daarnaast ben ik ook heel graag bezig met content marketing en podcasts. Ziezo nu ben ik ook weer een beetje meer deel van het team.

Raphael studio digitaal

Malikka (aka) Artistieke Vlinder

Malikka is iemand die heel creatief betrokken is. Dit doet ze door heel dynamisch te zijn om werkzoekenden een kans te geven. Zelf organiseert ze graag projecten rond kunst zoals expo's, filmfestivals, etc.  Malikka begeleidt en helpt jou verder in het opdoen van ervaring in cultuur.

Veerle studio digitaal

Erwin (aka) Betrokken Kansengever 

Erwin is zeer strategisch ingesteld. Dit doet hij omdat hij graag kansen geeft aan iedereen. Zelf is hij een enorme doorzetter en heeft hij wel al wat doorstaan. Hij is iemand die vooral een positieve impact wilt maken door samen met jou opzoek te gaan naar de job van jouw leven. Als je ooit fietspech hebt, is Erwin wel een persoon die je verder zou helpen.

Thank you studio digitaal

En jij !

Alle deelnemende jongeren, werkplekken en partners maken mee deel uit van het team. Want alleen door elkaar te helpen en van elkaar te leren, kunnen we samen groeien.

Spring gerust eens binnen

Voor een koffietje & een gesprek
Ik wil langskomen