Wie staat voor jou klaar

en wat zijn hun expertises
Samen bekijken we wat jouw krachten zijn en creëren we een proeftuin waar we je je digitale, sociale en creatieve vaardigheden kan ontwikkelen.

Jou helpen groeien

dat is ons ultieme doel

Tejo - partner Studio digitaal
Tejo Antwerpen is de inhoudelijke kernpartner voor groei naar persoonlijk welzijn voor jongeren. Waar mogelijk betrekken we hun experten m.b.t. psychosociale hulp.

Werkmmaat - partner studio digitaal

Werkmmaat leidt mensen op die ver verwijderd zijn van de arbeidsmarkt. Daarnaast creëren ze nieuwe en nuttige arbeidsplaatsen.

Deze partner regelt de samenwerking tussen Studio Digitaal en de lokale organisaties die als werkplek dienen. Daarnaast werken ze interessante leerprojecten uit voor de jongeren.


De Studio - partner studio digitaal

De Studio op het Mechelseplein in het centrum van Antwerpen is een plek waar alle jongeren terecht kunnen om hun creativiteit de vrije loop te laten.

De letterlijke en figuurlijke toegankelijkheid van deze plek maakt van De Studio een goede uitvalsbasis voor de jongeren van Studio Digitaal.


Image

Digitalisering is voor mens en maatschappij een uitdaging.
Altdoo helpt organisaties en mensen digitale kansen te grijpen.
Duurzame groei voor mens en organisatie is de missie. In de praktijk vertaalt zich dat vaak in deze specialiteiten:
retail, ecommerce, digitale marketing, organisatie ontwikkeling.
Een proces van al-doende-leren en multidisciplinaire samenwerken aan steeds betere klantervaringen de rode draad bij alle opdrachten.

Altdoo en ook duaal digitaal zijn beide andere initiatieven van We Walk The Talk, promotor van Studio Digitaal.  Werkplek leren, coaching en digitale curricula op maat. Zo helpt altdoo jongeren digitale competenties verwerven.


Stad Antwerpen - Partner studio digitaal
Stad Antwerpen, Mortsel en ZORA Werkt steunen ons lokaal partnerschap. Naast het connecteren met andere organisaties en initiatieven onderzoeken we ook werk- en ervaringsplekken binnen stedelijke musea en cultuurorganisaties.

Wil je graag deelnemen?

Kom gerust eens langs
Ik wil me inschrijven