Wie staat voor jou klaar

en wat zijn hun expertises
Samen bekijken we wat jouw krachten zijn en creëren we een proeftuin waar we je je digitale, sociale en creatieve vaardigheden kan ontwikkelen.

Jou helpen groeien

dat is ons ultieme doel
Image
Image
VDAB - partner Studio digitaal

VDAB is de tewerkstellingsdienst van Vlaanderen en helpt je bij het zoeken naar werk door:

  • een jobsite aan te bieden met duizenden jobs en handige online tools,
  • opleidingen te geven, en
  • je te begeleiden in je zoektocht naar werk.
Image
Image
Scum Studios - partner studio digitaal

Scum Studios  heeft zichzelf verdiept in de verschillende aspecten van creativiteit en ze bieden een veilige omgeving aan, waar de vrijheid van jongeren hun geest centraal staat en de mogelijkheid heeft om te groeien.

 
Image
Image
Werkmmaat - partner studio digitaal

Werkmmaat leidt mensen op die ver verwijderd zijn van de arbeidsmarkt. Daarnaast creëren ze nieuwe en nuttige arbeidsplaatsen.

Deze partner regelt de samenwerking tussen Studio Digitaal en de lokale organisaties die als werkplek dienen. Daarnaast werken ze interessante leerprojecten uit voor de jongeren.

Image
Image
De Studio - partner studio digitaal

De Studio op het Mechelseplein in het centrum van Antwerpen is een plek waar alle jongeren terecht kunnen om hun creativiteit de vrije loop te laten.

De letterlijke en figuurlijke toegankelijkheid van deze plek maakt van De Studio een goede uitvalsbasis voor de jongeren van Studio Digitaal.

Image
Image
Image

Digitalisering is voor mens en maatschappij een uitdaging.
Altdoo helpt organisaties en mensen digitale kansen te grijpen.
Duurzame groei voor mens en organisatie is de missie. In de praktijk vertaalt zich dat vaak in deze specialiteiten:
retail, ecommerce, digitale marketing, organisatie ontwikkeling.
Een proces van al-doende-leren en multidisciplinaire samenwerken aan steeds betere klantervaringen de rode draad bij alle opdrachten.

Altdoo en ook duaal digitaal zijn beide andere initiatieven van We Walk The Talk, promotor van Studio Digitaal.  Werkplek leren, coaching en digitale curricula op maat. Zo helpt altdoo jongeren digitale competenties verwerven.

Image
Image
Stad Antwerpen - Partner studio digitaal

Stad Antwerpen, Mortsel en ZORA Werkt steunen ons lokaal partnerschap. Naast het connecteren met andere organisaties en initiatieven onderzoeken we ook werk- en ervaringsplekken binnen stedelijke musea en cultuurorganisaties.

Andere netwerkpartners

Image
Image
Kubus Jongerenbib van Permeke - partner studio digitaal
Jongerenbib KUBUS van Permeke. Wat kan je doen op deze unieke plek voor jongeren tussen 16 en 26 jaar? Kom genieten van de gezellige bib. Ze zijn elke dag open voor koffie en een babbel. Ze hebben free wifi, chille zetels en goeie studieplekken!
Image
Image
CAMPUS 19 - partner studio digitaal

Campus 19 is een succesvol internationaal concept dat onder de koepelnaam Ecole 42 op negen jaar tijd gegroeid is tot 35 campussen verspreid over de hele wereld. De van oorsprong Franse IT-campus heeft sinds 2018 een vestiging in Brussel met als naam '19 waar jaarlijks 350 studenten een opleiding volgen.

Image
Image
Jump - partner studio digitaal

In jongerencentrum Kavka aan de Oudaan in Antwerpen is sinds september een inloophuis voor kwetsbare jongeren. De stad werkt daarvoor samen met een stuk of negen organisaties uit de jeugdhulpverlening. “We hebben jongeren zelf gevraagd waar ze nood aan hadden”, zegt Sophie Reijnen, coördinator van Jump. “Dat was een plek waar ze gewoon zichzelf kunnen zijn, maar waar ze ook hulp kunnen vragen als ze dat willen.”

Image
Image
Tejo - partner studio digitaal

TEJO biedt in Vlaanderen laagdrempelige, therapeutische hulpverlening aan jongeren tussen 10 en 20 jaar, kortdurend, onmiddellijk, anoniem, en gratis. De dienstverlening gebeurt door professionele therapeuten op vrijwillige basis. Ze werken allemaal kortdurend vanuit hun eigen therapeutische denkkader.

Image
Image
BeCode - partner studio digitaal

BeCode biedt sinds 2017 gratis opleidingen aan om werkzoekenden te leren programmeren – en dit in samenwerking met de publieke én private sector.

Wil je graag deelnemen?

Kom gerust eens langs
Ik wil me inschrijven