Image

Spring gewoon eens binnen!

Iedere donderdag van 15-17u houden wij een open café in De Studio waarin jij vrijblijvend welkom bent. Zo kan je zelf kennismaken met ons en kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Wij zijn vooral geïnteresseerd wat we jou kunnen bijleren. Dus kom het ons volgende donderdag zeker vertellen.

Kom je met ons op café?

Image

Wat doen we tijdens het open café?


Dat hangt van jullie af!
Join onze nieuwe discord-server om op de hoogte te blijven!

 

Hoe geraak je op ons café?


Geen inschrijving nodig, maar je moet ons natuurlijk wel weten te vinden.
Image

Voor wie is Studio Digitaal?


  • Je bent ouder dan 18 en jonger dan 30 
  • Je wilt heel graag dingen bijleren.
  • Je hebt geen diploma nodig
  • Je bent werkzoekend of staat open voor nieuwe opportuniteiten

p.s. eigenlijk zijn we niet zo streng en is iedereen welkom om eens te komen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Image
Image
Image

Het open café in actie

Op 10 november 2022 ging het open café van start en werden de eerste spelletjes gespeeld. In het begin kwamen vooral jongeren die al bekend waren met de werking van Studio Digitaal naar het café. Het was een wekelijks moment waar jongeren zichzelf konden zijn en elkaar nog eens konden zien. Na enkele weken kwamen ook jongeren langs die Studio Digitaal hadden gevonden via de Instagramvideo's met Hamid of de website.

In het open café worden verschillende spelletjes gespeeld, zoals Exploding Kittens en Dixit. Simpele en leuke spelletjes dus. Daarnaast probeert Studio Digitaal iedere week nieuwe spelletjes uit om het ietsje gezelliger te maken. Zo speelden we onlangs ook een edgier spelletjes zoals Cards Against Humanity en Black Stories, waarin je het verhaal achter de dood van sommige mensen moet zoeken.