Home Activiteiten Stop met solliciteren!

Stop met solliciteren!

Ben je moe van het sturen van sollicitatiebrieven en het wachten op een reactie? Wil je een andere manier om gesprekken te regelen voor jouw droombaan? Dan is onze workshop “Stop met solliciteren” iets voor jou!

Tijdens deze workshop leer je hoe je een gesprek kunt regelen zonder te hoeven solliciteren. We zullen praten over hoe je jouw persoonlijke brand kunt opbouwen en hoe je dit kunt gebruiken om contact te leggen met mensen in de industrie die je interesseert.

Maar dat is nog niet alles! We zullen ook bespreken wat je moet doen als je eenmaal zo’n gesprek hebt geregeld. We geven tips over hoe je jezelf kunt voorbereiden, hoe je jouw sterktes kunt benadrukken en hoe je het beste kunt communiceren tijdens het gesprek.

Of je nu een student bent die net begint met zoeken naar een baan of een professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, deze workshop is voor iedereen die op zoek is naar een andere manier om gesprekken te regelen voor hun droombaan. We kijken ernaar uit om samen te leren hoe we onze doelen kunnen bereiken zonder te hoeven solliciteren.

Datum

17 apr 2023
Verlopen!

Tijd

3:00 pm - 5:00 pm

Labels

Workshops

Locatie

Studio Digitaal
Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerpen

Organisator

Arno Zaman
Email
arno@studiodigitaal.be